Ons verhaal

Missie

Auteurs & Sprekers heeft als missie het wereldbeeld van de professional te verstoren, te verrijken en te verwonderen.

Visie

Het boek is en blijft een onmisbare drager om verhalen en ideeën te vatten en indruk te maken bij de lezer. Niettemin vraagt deze tijd erom verhalen ook op andere manieren voor het voetlicht te brengen omdat lezen niet meer een vanzelfsprekendheid is. Auteurs van nu moeten óók storytellers zijn en hun boeken als levendige ervaring kunnen neerzetten om impact te maken en door te dringen tot een nieuw publiek. Dat geldt voor zowel fictie als non-fictie auteurs. Al een tijd is er een trend gaande dat het geschreven en gesproken woord samensmelten. Dit is zichtbaar binnen de groeiende markt voor audioboeken en podcasts. A&S volgt deze ontwikkelingen en wil belangwekkende en relevante verhalen toegankelijker maken voor een professioneel publiek.

Auteurs & Sprekers

Auteurs & Sprekers is een sprekers- en impactbureau. We ontsluiten een schat aan kennis en ervaring door samen te werken met topauteurs die hun sporen verdiend hebben binnen hun werk- en denkwereld. Het zijn vakmensen, ondernemers, kunstenaars, wetenschappers, politici, journalisten, leiders, persoonlijkheden, denkers en doeners. Samen met hen organiseert A&S lezingen, masterclasses, workshops en boekconcepten. 

Book Concepts

Auteurs & Sprekers helpt uw organisatie met het bedenken, ontwikkelen en produceren van auteurs- en boekconcepten op maat (vb. Book Clubs, corporate biographies, Audioboeken, E-boeken, Diner Pensants). 

Wij streven er altijd naar om complexe materie op een laagdrempelige manier toegankelijk én interactief te maken. De kracht van storytelling stelt organisaties onder andere in staat om hun bedrijfscultuur en -geschiedenis vast te leggen, een inspirerend en amuserend werkgever te zijn of hun thought leadership te onderstrepen.

Door ons exclusieve netwerk binnen de auteurs- en uitgeefwereld hebben wij toegang tot de beste en origineelste geesten bij onderwerpen die u hoog op de agenda heeft staan. Het stelt ons ook in staat kwalitatief hoogstaande publicaties te verzorgen en deze via verschillende kanalen te distribueren.

Oorsprong

Auteurs & Sprekers is opgericht door Hans Gaarlandt (1980) en vindt haar oorsprong in de boekenwereld. Jaarlijks worden er vele noemenswaardige en boeken geschreven en uitgegeven. Toch weet slechts een handvol boeken en auteurs daadwerkelijk een substantieel publiek te bereiken en indruk achter te laten. Het boek komt helaas steeds meer in de verdrukking door versplinterd mediagebruik en ontlezing. Het zou een gemiste kans zijn voor de moderne, opgejaagde mens om deze grootse verhalen en ideeën aan zich voorbij te laten gaan. Auteurs & Sprekers wil een brug slaan tussen auteurs en professionals.